Meld je BMW aan voor de (show)paddock!

Meld je BMW aan voor de (show)paddock!

Tijdens BimmerWorld Zandvoort zijn er dragraces, de Rev-Battle, een burnout contest, demo's, een bedrijvenstraat, show & shine contest en meer. Natuurlijk mogen de showpaddocks niet ontbreken. Hier zijn alle BMW's te vinden en kan jij met jouw BMW tussen staan. Zondag 23 april is het zover en vindt de derde editie van BimmerWorld Zandvoort plaats op Circuit Zandvoort. Je kan jouw BMW aanmelden voor een plek op de paddock, door een gratis showautoticket te bestellen in de online ticketshop. Dit kan tot het evenement. Het showautoticket kost ter plaatse €6,-, maar is bij vooraanmelding gratis.

Een entreeticket kost slechts €14,- in de online voorverkoop. Aan de deur zijn deze €16,-. Deelnametickets voor de dragraces, parade en tracktime bestel je in de ticketshop. De show & shine contest, BurnOut Madness en Rev-Battle zijn gratis! Voor deze programma items kan je ter plaatsen bij het podium aanmelden.

Mocht je in het bezit zijn van een klassieke BMW, meld je dan HIER aan voor de Classic Gallery. Een speciaal gedeelte op de paddock met pitboxen welke beschikbaar is voor klassieke BMW's.

Ook is het mogelijk om gezamenlijk met jouw club op BimmerWorld Zandvoort te staan. Voor meer informatie over het aanmelden van clubs klik je HIER!

Alle BMW's zijn welkom (alle modellen en van jong tot oud). Het gaat immers om de passie en liefde voor het merk. Show jouw auto, geniet deze dag samen met je vrienden/familie, doe inspiratie op en kom in contact met andere BMW liefhebbers. Klik op de button hieronder en bestel je show-auto-ticket!

BESTEL HET SHOWAUTOTICKET